Link-uri Utile

Openul României la darts

Peste 200 de jucători din 14 ţări au concurat, la RIN Grand Hotel, pentru câştigarea celei de-a doua ediţii a Openului Internaţional al României la darts, organizat sub egida federaţiei internaţionale de profil, WDF.
Competiţia a fost câştigată de Joe Murnan, un britanic originar din Manchester, aflat pe locul 28 în ierarhia mondială BDO, care s-a impus în finală cu 6-2 în faţa slovacului Peter Martin. Acesta din urmă îl eliminase în semifinale pe românul Vlad Popa, care a ocupat la final locul trei, devenind astfel cel mai bine clasat jucător român. 
Cimpoca a provocat surpriza (Vezi video)! Un alt român a provocat marea surpriză a competiţiei în optimile de finală, eliminându-l, cu 4-2, pe Dean Winstanley, marele favorit al turneului, actualmente lider al ierarhiei mondiale WDF şi clasat pe locul doi în clasamentul BDO. De altfel, britanicul venise în ţara noastră cu statutul de mare vedetă, susţinând o serie de meciuri demonstrative în Bucureşti înainte de competiţia de la RIN Grand Hotel. În sferturile de finală însă, Cimpoca nu a rezistat presiunii şi a fost eliminat de cel care avea să câştige competiţia.
Anglia a câştigat şi la feminin Şi în competiţia rezervată sexului frumos s-a impus o reprezentantă a Marii Britanii. Lorraine Farlam a trecut în finală de compatrioata ei Jane Shearing. De-a lungul întrecerii, Farlam a eliminat două dintre româncele bine cotate, Mădălina Ţapu şi Andreea Constantinescu.
Sursa: www.ziarulring.ro

Dorim pe această cale să-i felicităm pe colegii noștri din Iași și pe restul participanților la Openul României 2011!

1 pareri:

ROMANIAN INTERNATIONAL DARTS OPEN 2011 spunea...

Ziua de Duminica a fost rezervata concursurilor de dublu. Finala masculina pe perechi s-a disputant intre echipa Croatiei formata din Boris Krcmar si Dragan Martic si cea a Serbiei formata la randul ei din Aco Babic si Zoran Cergic. Premiul de 300 euro l-au castigat jucatorii croati, acestia impunandu-se cu scorul de 5-1.

Finala feminine pe perechi a adus fata in fata o echipa finlandeza si una mixta (anglia – finlanda). Castigatoare s-a dovedit a fi cea formata din Jane Shearing din Anglia si Maret Liri din Finlanda. Acestea au castigat in leg decisiv cu 4-3 in fata doamnelor Mervi Rinne si Maria Lindstrom.

Romanian Darts Federation multumeste tuturor participantilor si invita toti iubitorii dartsului sa participe la cea de-a 3-a editia a RIDO in 2012.

Parerea ta conteaza !