Link-uri Utile

Iasi Darts Masters 7&Regional5


Castigatorul editiei a 7-a : Valentin Rusanovschi
iar castigatorul regionalei no'5 : Constantin Barsan

   Săptămâna aceasta vor avea loc 2 evenimente foarte importante pentru dartsul Ieşean; Pt început oraşul celor 7 coline îşi va desemna cei mai în formă jucători, în cadrul Iaşi Darts Masters 7, finală celei de-a 7 ediţii Seara de Darts.
   A fost cel mai frumos şi disputat sezon regulat al concursului local, care a stabilit şi 2 recorduri de participare: Cea mai bună Participare 51 de participanţi pe parcursul celor 12 etape, totul culminând cu Etapa 8, când au fost 35 de participanţi la piramida de marţi.
   Mastersul cu nr 7 va avea desfăşurarea clasică, urmând a se desfăşura pe durata a două zile marţi 2 aprilie – începând cu ora 7, grupele Prelininare, iar miercuri 3 aprilie de la aceeaşi oră, grupele finale şi finala.
   Sâmbătă 6 aprilie, un alt eveniment foarte important pentru noi va avea loc, în locaţia devenită “de casă” pentru cei mai mulţi jucători din Iaşi, Play Again – Palas Mall. Regionalul 5 Moldova – un concurs foarte important pentru regiune, care urmează să stabilească şi numărul de participanţi la Romanian Masters, concurs la care ne bazăm pe Participarea tuturor amatorilor din oraş!, pe lângă obişnuitele participări ale jucătorilor ieşeni ce lupta pt calificare şi a colegilor din Piatra Neamţ, Bacău şi Suceava.
   Dacă pe lângă aceste evenimente de o importanţă deosebită mai adăugăm si săptămâna 13 din sezonul regulat al Iaşi Darts League, putem spune că e o săptămână dedicată Darts-ului în Iaşi!
   Mult succes sportivilor la antrenamente şi ne vedem la Board!
IasiDartsClub

Grupele preliminare:

Grupa A

Florin Cristea
Mihaita Iordache 
Răzvan Nitica
Florin Boca 

Grupa B:

Iulian Petac 
Vali Ciacaru 
Daniel Profir
Madalin Dancianu 

Meciurile încep marţi 02.04.2013 de la ora 19.00
Succes tuturor participanţilor!

0 pareri:

Parerea ta conteaza !