Link-uri Utile

Rezumat Concurs National 2


   Felicitări tuturor participanţilor naţionalului de la Iaşi, mulţumim şi vă mai aşteptăm pe la noi! de asemeni mulţumim tuturor colaboratorilor şi sponsorilor pentru contribuţia adusă la acest eveniment.
Iaşi Darts Club

   70 de jucători de darts din toată ţara s-au adunat, weekend-ul trecut, la Iaşi, pentru a participa la primul campionat naţional din acest an. În cadrul concursului au fost organizate două categorii feminin şi masculin.
DiGi24 

    Concursul s-a încheiat cu o dublă victorie a "vânătorilor"! Echipa Alex Stoian/ Vlad Popa a câştigat finala concursului de dublu cu scorul de 5-4 în faţa echipei Eusebiu Roşu/Adrian Frim.
    La concursul de simplu masculin finală a fost câştigată de Vlad Popa în fata revelaţiei concursului Ştefan Toma, ambii componenţi ai echipei Hunters.
    Felicitări tuturor participanţilor, Iaşi Darts Club şi Federaţiei de Darts din România pentru un nou concurs de poveste!
    Să ne vedem cu bine!
Hunters Darts Club 
    Un reportaj despre concurs aveţi pe pagina digi24.ro iar poze "on the" Facebook.
   În continuare vă prezentăm un articol din Gazeta Sporturilor în colaborare cu George Peicea apărut acum 2 săptămâni. Sursa : www.frdarts.ro


0 pareri:

Parerea ta conteaza !