Link-uri Utile

Inscriere la Open-ul de darts



...Pentru cei care mai doresc să se înscrie la Open-ul de Darts al Romaniei 2011 mai aveţi o săptămână la dispoziţie.(Termenul final 05 octombrie 2011)
...Aşadar înscrierile se fac numai online pe pagina www.opendartsromania.federatiedarts.ro, apoi prin plata taxei de participare în contul Federaţiei Romane de Darts - BCR Bank (iBAN) RO82RNCB0285099052120001 (RON) şi trimiterea unei copii după actul doveditor al plăţii la adresa de e-mail dragosd@federatiedarts.ro .
...Invitatul special este Dean Winstanley câştigătorul Openului German, Openului Englez şi Openului Belgiei în 2010.
...Nu vor fi acceptate înscrieri în ziua competiţiei, cu excepţia jucătorilor din afara ţării care au rezervat şi confirmat deja camerele în hotelul Rin Grand, locul de desfăşurare al competiţiei.
...Taxa de participare este de 75 RON la simplu şi 90 RON la dublu dar mai multe detalii aveţi în documentul ataşat mai jos :


Ca noutate ne puteţi urmări de acum şi pe pagina de Google + IaȘi Joacă Darts.

2 pareri:

PAndy spunea...

Federatia de Darts din Romania a hotarat prelungirea perioadei de inscrieri pentru Open-ul International al Romaniei 2011 pana pe data de 05 octombrie 2011.
Pentru toti jucatorii romani care participa la Open se acorda 20 puncte BONUS contand in clasamentul campionatului national.
Nu ezitati sa va inscrieti. Mai este putin timp!

PAndy spunea...

DEAN WINSTANLEY DESCHIDE OFICIAL ROMANIAN DARTS OPEN 2011 LA CETATEA BERARILOR
Dean Winstanley, vicecampionul mondial, va deschide oficial Romanian International Darts Open 2011 printr-o serie de meciuri demonstrative. Evenimentul va avea loc joi 06 0ctombrie 2011 incepand cu ora 21:45 la Cetatea Berarilor. Adresa locatiei este B-dul Camil Ressu, nr. 41, sector 3, Bucuresti.
Sunt asteptati toti iubitorii darts-ului sa participe la acest frumos eveniment.
Nu ratati ocazia sa jucati impotriva unui Campion.
Inscrierile pentru Open Romania si plata taxei de participare se va putea face si joi la Cetatea Berarilor precum si vineri pana la ora 18:00 la Rin Grand Hotel. Tragerea la sorti pentru concursul de simplu se va face vineri seara.
sursa: http://www.federatiedarts.ro

Parerea ta conteaza !