Link-uri Utile

RIDO 2013


ROMANIAN INTERNATIONAL DARTS OPEN

   A 4-a editie se apropie... In perioada 27-29 Septembrie va avea loc Openul de Darts al Romaniei. Bineinteles la acest eveniment vom avea parte si de invitati speciali, de data aceasta Darryl Fitton si Tony O’shea. Locul desfasurarii este in incinta Hotelului INTERCONTINENTAL de pe strada Bd. Nicolae Balcescu nr.4, va asteptam in numar cat mai mare.
   Ultima zi in care va puteti inscrie la acest eveniment este 23 septembrie 2013 vizitati : rido.federatiedarts.ro
   Federatia de Darts din Romania va invita sa participati la cel mai important demonstrativ organizat vreodata in tara noastra. MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2013 incepand cu ora 20:00 in CETATEA BERARILOR (www.cetateaberarilor.ro) toti pasionatii dartsului din Romania sunt asteptati cu mic cu mare sa faca cunostinta cu legendele!Nu rata aceasta sansa uriasa de a juca impotriva vicecampionului mondial Tony "The Silverback" O'Shea sau a lui Darryl "The Dazzler" Fitton.
    Intrarea este libera iar 15 norocosi vor avea sansa de a juca cate un 501 cu unul din cei doi invitati speciali. Si asta nu este tot, cei 15 vor pleca acasa cu o amintire semnata de cei doi campioni! Distractia este garantata!
LET'S PLAY DARTS !!!


0 pareri:

Parerea ta conteaza !