Link-uri Utile

Mastersul local cu nr.8


   Iată că s-a încheiat şi ediţia cu nr. 8 a serii de darts, concursul tradiţional al oraşului celor 7 coline, şi odată cu el s-a încheiat şi sezonul competiţional 2012 – 2013.
   Putem spune că din nou am reuşit să ne autodepăşim şi să creăm o competitive acerbă care a avut de toate, surprise, emoţii, calcule peste calcule, dezamăgiri, şi în final un câştigător, Cristi Romila care a reuşit să se impună în finala împotriva lui Marius Tanasă, câştigătorul sezonului regulat.
    Surprizele plăcute ale acestei ediţii au fost Dorin Asaftei, Dan Anghel şi Andrei Florea care, la prima participare au reuşit să se clifice chiar în primii 8, rezultat care ne bucura şi ne pune mari speranţe în ei.
    De notat este şi clasarea lui Florin Cristea pe locul 3, alături de Valentin Rusanovschi, acesta fiind cel mai bun rezultat de până acum pentru Florin. Felicitări şi la mai mare!!!
    În ceea ce priveşte ediţia nr 9, aceasta va debuta la începutul lunii septembrie, şi speram să aducă cel puţin la fel de mult spectacol ca aceata recent încheiată. Felicitări tuturor participanţilor, şi vacant plăcută.
...

0 pareri:

Parerea ta conteaza !